Profiel

VDL Wientjes Emmen kenmerkt zich door een vlakke organisatie waar op ieder niveau enthousiast, klantgeoriënteerd en oplossingsgericht gewerkt wordt aan uw kunststofproducten. Dat merkt u al bij uw eerste kennismaking met VDL Wientjes Emmen.

Door de korte lijnen in ons bedrijf krijgt u snel een deskundig antwoord op de vragen die u ongetwijfeld heeft. Wij spelen volledig in op uw wensen en leveren u in korte tijd een hoogwaardig eindproduct. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. Daarnaast is VDL Wientjes Emmen UL 94 gecertificeerd.

VDL Wientjes Emmen heeft een uitgebreide engineeringsafdeling en R&D faciliteiten. U kunt deze afdeling het beste al in de ontwerpfase inschakelen. In samenwerking met onze projectengineers ontwikkelt u op die manier een beter product, dat efficiënter geproduceerd wordt. Zo realiseren wij de 'lowest life cycle cost' voor uw product.

Onze logistieke afdeling zorgt ervoor dat u uw producten krijgt aangeleverd op het moment dat u ze nodig heeft. Zij vertalen uw orders in productieplanningen en leverschema's. Een open communicatie met uw inkopers draagt bij tot just-in-time leveringen, flexibiliteit in afleverdata en de hoogste mate van leverbetrouwbaarheid.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder onze film.  

 

MISSIE